Tämän  ympäristöviikon julistekilpailutyön ovat suunnitelleet Noora Welin ja Nelly Rundgren, Kasakkamäen koulu 5a

Kuluvaa viikkoa 17.-23.9.2012 vietetään Lahden seudulla ympäristöviikkona. Tänään torstaina Lahden tori oli täynnä toimintaa. Nuoret ja aikuiset saivat monenlaista tietoa ja opastusta sekä käytännön palvelua ympäristöasioissa.

 

Puoleltapäivin julkistettiin myös Lahden Aleksanterinkadun ideointikilpailun voittajatyö yli 140 kilpailuun osallistuneen ehdotuksen joukosta. Tämän Meidän Aleksi -suunnittelukilpailun voittajaksi selvisi ehdotus Wall of Fame -aikajana, joka on esitetty sijoitettavaksi keskelle kävelykatua. Aikajanassa kuvataan Lahden historiaa ja sen merkittäviä henkilöitä. Jana täydentyy ajan kuluessa.Voittajaehdotuksen on suunnitellut syntyperäinen lahtelainen Lotta Palomäki. Hän sai palkinnoksi upean Tunturi-sähköpolkupyörän. Lahden kaupunki on myös sitoutunut muovaamaan voittajaehdotuksesta toteuttamiskelpoisen ratkaisun yhteistyössä idean ehdottajan kanssa. Voittaneessa ehdotuksessa on erityisen hienoa se, miten vahvasti se sitoo yhteen Lahden menneisyyttä ja tulevaisuutta ja luo siten muuttuvaan kaupunkiin tärkeää paikallisidentiteettiä.
Lahen uutisia onnittelee!Alla linkki viikon ohjelmiin, joista riittää vielä loppuviikoksikin monenlaista mielenkiintoista kokemista ja katsomista:

http://www.lahti.fi/suomi/ymparistoviikko2012