maanantai, 28. lokakuu 2013

Liikuntakulttuurin ainutlaatuinen urheiluteko

Speedo-normal.jpg

Suomeen on perustettu masters-uimareiden seura:

SPEEDO MASTERS FINLAND

Speedo Masters Finland on re­kis­te­röi­ty yh­dis­tys ja sen koti­paik­ka on Lah­ti. Yh­dis­tys on pe­rus­tet­tu syys­kuun 17. päi­vä­nä vuon­na 2013. Seu­ran kie­li on suo­mi. Seu­ran toi­min­ta-alu­ee­na on Suo­mi. Speedo Masters Finland ry:n tar­koi­tuk­se­na on edis­tää masters-uin­tia ja le­vit­tää masters-uin­nin har­ras­tus­ta, ko­hot­taa jä­sen­ten­sä fyy­sis­tä kun­toa ja ter­veyt­tä sekä he­rät­tää heis­sä oi­ke­aa ur­hei­lu­hen­keä ja py­sy­vää har­ras­tus­ta masters-uin­tiin.

Lahen uutisia onnittelee harvinaisesta kulttuuriteosta! Ikääntyvälle, keski-ikäänsä kokoajan roimasti nostavalle kansallemme avaus on esimerkillinen liikuntakulttuuriteko ja kannustaa vastaaviin uraauurtaviin avauksiin kohti yhä kansainvälistyvämpää maailmaa.

PS Sinisistä linkeistä lukijani pääsee tutustumaan seuraan ja sen toimintaan.

https://uinti.onedu.fi/zine/4/cover.

https://www.facebook.com/SpeedoMasters

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...
  • Kommentoi

    Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta.
    Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten (sähköpostiosoitetta ei julkaista). Näin taataan sananvapauslain 4. pykälän vastuukysymykset kommentin sisällöstä sekä kirjoittajan lähdesuoja.

    Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com