Kukkofestivaali.jpg

Lahti saa ylpeillä omalla sirkuksella ja sirkuskoulutuksella. Sen taso on maailmanlaajuisesti mitattuna korkealla. Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistien ammattikoulutus näyttää tuloksiaan perinteisesti näin keväisin järjestämillään Kukkofestivaaleilla. Voit seurata nyt viikonvaihteessa sirkusfestareilla 5.-7.5.2017 vaikka vain yhden alle tunnin ohjelman tai  joka päivä koko päivän sirkusta, miten haluat.

Uusi sirkuskeskus Lahden keskustan tuntumassa antaa Kukkofestivaalille mahtavat puitteet ja festivaalit ovat helposti kaikkien saavutettavissa.

Kukkofestivaalin tavoitteena on saattaa ihmisiä sirkuksen lumoavan maailman pariin sekä tuoda yhteen sirkuksen eri sukupolvia. Kolmena sirkuksen täyteisenä päivänä lavalle pääsevät tulevien ammattilaisten lisäksi myös sirkusharrastajat ja alalla toimivat sirkustaiteilijat. Festivaaleilla nähdään poikkitaiteellista sirkusta sekä koetaan ennennäkemättömiä ja henkeäsalpaavia hetkiä. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle jotakin.

Sirkusakrobatia.jpg

Katso päivien kellontarkka ohjelma upeasti toteutetuilta Kukkofestivaalien nettisivuilta, allaolevasta linkistä. Siellä on myös ohje löytää  tämä monilla vaativilla teknisillä sirkusvarusteilla toteutettu ja kahden sirkussalin käsittävä lahtelainen ympäri vuoden toimiva hieno sirkuskeskus.

https://kukkofestival.wixsite.com/sirkus