Kes%C3%A4n%20py%C3%B6r%C3%A4ilyperhe%20b

Sadattuhannet opiskelijat, oppivelvollisuutensa tai ylioppilastutkintonsa suorittaneet nuoret ovat valloittamassa suomalaisen suven ja elämänsä uuden alun toiveikkaissa ja tulevaisuuteen suunnitelluissa ajatuksissaan. Heille kaikille onnea!

 

Lahtelainen koululaitos, lähinnä Lahden kunnallisbyrokratian sivistyslautakunnan suomalaiset suuruudenhulluudet Suomen suurimmasta peruskoulusta ja lukiosta ovat saaneet jo valtakunnallista huomiota hölmöinä täysin opiskelulle negatiivisina ajatuksina sekä lautakunnan alaiset keskeiset virkamiehet lukiojohtaja ja perusopetuksen vastuualuejohtaja omalla pomottamistarpeellaan ja omaneduntavoittelullaan on noteerattu kovin epäluotettaviksi virkamiehiksi. Valituksia heistä ja heidän esittelemistään koulupäätöksistä seuraaviin hallintoportaisiin on käynnissä.

Lahden kuuluisaa koululaitosta aiotaan siis painaa maan rakoon - asia, johon Lahen uutisia tulee kesän mittavan taiteen lisäksi vielä tänä suvenakin puuttumaan.

 

Otsikkokuvassa on kenties yksi kansantaiteen useimmin nähdyistä teoksista, Tampere-Jyväskylä tien varteen joka kesä ilmestyvä, pyörälle asettunut nukkeperhe. Bongatkaa tietä kulkiessanne ja tulkaa hyvälle mielelle. Hyvää kesää ja mielenvirkeyttä kaikille!

 

Lis%C3%A4liite.jpg