Fanty%20Fair%201.jpg

 

Lahden perinteinen Taidelauantai on nyt mennyttä autuutta: kaupungissa ei enää saman päivän aikana voi kokea syksyn perinteiseksi virkistykseksi kymmeniä erilaisia tapahtumia ja niiden avartavan monipuolista, rikasta sisältöä.

 

Vaikka Lahti kulttuuripalveluissaan madaltuu pelkäksi järjestäjäluetteloijaksi, se ylistää Lahden kaupungin ottavan suuren harppauksen kansainväliseen festivaaliketjuun ja otaksuu, että muut tahot kuin kaupungin kulttuuritoimeen palkattu henkilökunta järjestävät varsinaiset tapahtumat.

 

Siksi jo varhain keväällä Lahden kulttuuritoimisto kirjein lähestyen alkoi maanitella mahdollisimman monia vapaaehtoisia taiteiden kanssa edes jollakin tavalla tekemisissä olevia henkilöitä, yhdistyksiä, tahoja ja organisaatioita järjestämään tämän entisen Taidelauantain varsinaisen sisällön useampipäiväiseksi kansainväliseksi Fringe Festivaaliketjun lahtelaisversioksi – maksutta.

 

Vanty%20Fair%202.jpg

 

Yksi tämän Fringe Festival 29.8.-1.9.2018 Lahden osuuden tapahtumista on Elävä soittorasia perjantaina 31.8.2018 Lahden historiallisella museolla klo 13 ja klo 15.

 

Sinfonia Lahti, Suomen Diakoniaopiston Lahden Theatrum Olga ja Lahden museot ovat valmistaneet yhteistyönä näyttävän esityksen.

 

Teoksessa - Vanity Fair - Kaunis Turhuus - Theatrum Olgan mannekiinit kierrätysmateriaaleista valmistetuin puvustuksin esittävät muotishown - ja musiikin loihtii Sinfonia Lahden pienryhmä.

 

Vapaa pääsy!

 

https://lahtifringe.fi/tapahtumakalenteri/

 

Lis%C3%A4liite.jpg