Kansainvälisen Lapsen oikeuksien päivän 2019 DIPLOMI  lastenteatteri SUPERTEATTERILLE

SUPERTEATTERIn yleisöaulan seinällä kiiltää-hohtaa upea kunniakirja, joka on tänään siihen kiinnitetty:

" Tänään Lapsen oikeuksien päivänä 2019 Lahden Pelastakaa Lapset r.y. palkitsee lastenteatteri SUPERTEATTERIn Vuoden lapsellinen teko -diplomilla, joka on tunnustus paikallisesti lasten ja nuorten hyväksi tehdystä tärkeästä työstä.

SUPER teatteri on Lahdessa Mariankadulla toimiva lastenteatteri. Se edistää lasten mahdollisuutta saada ikä- ja kehitystasonsa mukaisia kulttuurikokemuksia, riippumatta perheen tulotasosta. Pääsylippujen hinnat on pidetty matalina, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsee osallistumaan teatterielämykseen.”

 

https://www.unicef.fi/lapsen-oikeudet/lapsen-oikeuksien-paiva/

 

Superteastterin%20tontut.jpg


 

Joulupukin pajassa ja toimistossa häärivät tutut tontut Pehr Erik Olof Andersson Svensson ja Tonttu Pitkänen.

Tänä jouluna nämä tonttu-ukot seikkailevat jälleen yhdessä, tällä kertaa ilmastonmuutosta ihmetellen joulunäytelmässä No onkos tullut kesä?

Saimme ennakkoon kurkistaa, miten joululahjatoiveet saapuvat ja kirjeet leimataan Korvatunturin Joulupukin Postitoimistossa ja vähän tajusimme myös, miten toimii Joulupukin vasen käsi sekä nähdä, kuinka tonttujenkin on välillä oikein pakko harrastaa työpaikkaliikuntaa pitääkseen itsensä kunnossa – parhaaksi liikunnaksi he ovat oivaltaneet työnlomassa tanssimisen.

Järjestyksessään jo neljäs tonttunäytelmä on SUPERTEATTERIn syksyn kolmas uusi kantaesitys, ensi-ilta on lauantaina 23.11. klo 12:00.

 

No onkos tullut kesä?

Käsikirjoitus ja ohjaus Tero Porali

Lavalla Anssi Hyvönen ja Tero Porali

 

Valot ja äänet  Ryan Welsh

Lavastus Emilia Porali

 


Superteatterin%20kalenteri%27.jpg
 

http://www.superteatteri.fi/

 

Lis%C3%A4liite.jpg