ESS%20koe.jpg

 

Etel%C3%A4-Suomen%20sanomien%20etusdivu%

 

 

 

LAhen vaakuna.jpg

Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen maakunnassa on suuri johtajavaje ja sen mukana asukkailla epäilevä mieliala päätöksistä, niiden perusteluista ja niihin uskomisesta.

 

Kaupunginjohtaja on ollut työssään vasta kaksi vuotta, maakuntajohtaja vain reilun vuoden ja molemmat ovat tilapäisillä johtamisvakansseilla, kaupunginjohtaja toistaiseksi lahtelaista pormestaripäätöstä odottaen ja maakuntajohtaja määräaikaisesti kuluvan vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Hyvinvoinnistamme ja terveydestämme vastaava osakeyhtiöksi ulkoistetun hyvinvointikuntayhtymän toimitusjohtaja on ollut ainoastaan runsaat seitsemän kuukautta toimessaan.

 

Nyt he kaikki allekirjoittavat asiallisen vetoomuksen koronaviruksen torjumiseksi - paikkakuntamme päälehden Etelä-Suomen Sanomien tämän päivän (25.3.2020) koko etusivun täyttäen. Eikä mikään vetoomus tässä asiassa ole turha.

 

Marina%20Erhola%204.jpgLaura%20Lepp%C3%A4nen%204.jpgPekka%20Timonen%204.jpg

  Marina Erhola                                                      Laura Leppänen                                             Pekka Timonen

Kysymys kuuluukin - onko meillä jo riittävästi luottamusta näin noviisien, usein jo päätöksissään harhautuneiden johtajiemme vetoomuksiin. Riittääkö siihen takeeksi Erholan 13500 euron, Leppäsen lähes 12000 euron ja Timosen 13000 euron kuukausipalkkojen rahallisen painoarvon uskottavuus?

 

Vai haluaisimmeko jotakin vakavampaa, vakaampaa, todellisempaa, kokeneempaa, tavallisempaa, inhimillisempää, ihmistä edustavampaa vetoomusta uskoaksemme yhteiseen asiaamme?

 

Ainakin näin ylätasolta allekirjoitettu arvovalta tuntuu meistä asukkaista kovin ylimykselliseltä, kuin meillä täällä Lahden alueella elettäisiin jossakin ruhtinaskunnassa,  jossa itsensä ruhtinastasolle nostaneet suvaitsevat antaa armollisen paimenohjeen alamaisilleen.

 

Kynä 2.jpg

Oheisen ilmoituksen olen tarkoituksella kopioinut tämänpäiväisestä Etelä-Suomen Sanomista. Kopioin sen siksi, että Etelä-Suomen Sanomat ei ole kaupungin tai maakunnan virallinen ilmoituslehti eikä sitä tule läheskään jokaiseen Päijät-Hämeen talouteen. Sitä ei myöskään voi kirjallisessa muodossa lukea missään virastojen, laitosten, kirjastojen ja oppilaitosten ollessa koronan vuoksi suljettuina.

 

Toivon lukijaltani kommentein kannanottoja tästä veronmaksajien kustantamasta ilmoituksesta sekä koronasta Lahdessa ja koko maailmassa.

 

Lis%C3%A4liite.jpg