perjantai, 18. joulukuu 2020

Kaarisillan jouluisissa sävelissä

Näin verkkoaikana, nettiaikana, korona-aikana kaikki joulupostikin kulkee toisilla tavoin kuin ennen. Joulukortit ovat jo määrältään minimissään, joulupaketteja tulee lähikioskeihin tai lähikauppoihin nimillämme. Sähköpostimme täyttyvät mitä erilaisimmista korttitervehdyksistä, interaktiivisista kuvista, musiikista, jopa näytelmistä ja konserteistakin. Aineettomat lahjatervehdykset ovat lähettäjän ideoimin tavoin tulleet muotiin ja ajan tavaksi.

 

Kaarisillan%20konsertrti.jpg

Jouluisten aineettomien lahjojen kultakehyksiin ripustan tuttavaltamme saamamme lahtelais-nastolalaisen Kaarisillan nuorten joululaulukonsertin. Tämä kehitysvammaisten eri taidelajeja aina artesaanitutkintoihin saakka opiskelevien nuorten aikuisten joukko on saanut useina vuosina Lahen uutisissa näyttelyesittelynsä, yhteisöllisyytensä ja sympaattisuutensa ihastelumme.

 

Kaar8sillan%20solisti%202020.jpg

 Nämä täysin sydämin elävät nuoret ovat opettajineen tehneet jouluksi 2020 perinteisen Lucian konserttinsa nyt striimatuksi tuttujen joululaulujen rakastettavan lämpöiseksi esityskokonaisuudeksi. Ohjelma on herttainen, kaunis ja puhutteleva, esittäjiensä omaääninen lauluinen sanoma, joka saa kuulijansa hyvälle mielelle, tartuttaa laulajistaan puhtaan vilpittömyyden ja onnellisuuden tunteen, elämän uskon ja valoisuuden jouluumme.

 

KAARISILTA%202020.jpg

Kuuntele ja katso tästä linkistä:

https://www.youtube.com/channel/UCJiDXijFHmI6TKhhEkVVkTQ

 

Lis%C3%A4liite.jpg

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...
  • Kommentoi

    Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta.
    Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten (sähköpostiosoitetta ei julkaista). Näin taataan sananvapauslain 4. pykälän vastuukysymykset kommentin sisällöstä sekä kirjoittajan lähdesuoja.

    Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com