Matkalaukkusatuja%201.jpg

Matkalaukkusatuja on visuaalinen satuhetki, jossa nähdään ja kuullaan perinteisiä satuja kahden näyttelijän kertomana ja esittämänä. Tarinoita väritetään soittimin ja erilaisin äänin, ja kiertue-esityksissä on mukana myös pieni valokalusto lisäämään satujen visuaalisuutta. Esityksen kesto on noin 25 min. Matkalaukkusaduissa kuullaan monille tuttuja klassikkosatuja; mm. tarina karhun kalanpyynnistä ja jäniksen ja kilpikonnan kilpajuoksusta. 

Luvassa on yhdessä koettu mukava satuhetki, jossa lasten omille oivalluksille ja eläytymiselle annetaan tilaa. Matkalaukkusatuja on kokonaisuus, joka kulkee kahden näyttelijän mukana paikasta toiseen viidessä matkalaukussa. 

 

SATUJEN SOVITUS JA OHJAUS: Tero Porali 

LAVALLA: Tero Porali ja Anssi Hyvönen 

PUVUSTUS: Emilia Porali 

 

 
Matkalaukkusatujen ensiesitys on sovittu Tuusulan Skidiviikoille maanantaiksi 22.3. Kevään Skidiviikot toteutetaan tänä vuonna koronaturvallisesti viemällä esitykset suoraan alueen päiväkoteihin. Matkalaukkusatuja on myös osa huhtikuulle siirrettyä Lahden lasten Talvikarnevaalit -tapahtumaa, ja se on tilattavissa vierailuesityksenä mm. kouluihin ja päivähoitopaikkoihin.
 

http://www.superteatteri.fi/ohjelmisto.html

Lis%C3%A4liite.jpg