Harrasta%20hyv%C3%A4%C3%A4-1.jpg

 

Huhtikuun 1. päivä starttaa verkoston tämän vuoden Harrasta hyvää! -tapahtuman ensimmäinen osuus somekampanjalla: Harrasta hyvää huhtikuussa. Kampanja muistuttaa, että harrastus voi olla myös sitä, että osallistuu hyvän eteenpäin viemiseen omalla toiminnalla – joko organisoidusti yhdistyksen kautta tai vaikkapa naapuriapuna. Vapaaehtoistoiminta on hyvän harrastamista.

 

Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on:

  • hyvän tekemisen mahdollisuuksien näkyväksi tekemistä
  • vapaaehtoistoiminnan monipuolisuuden korostamista
  • hyvien ja hymyilyttävien asioiden esiin nostamista pandemian keskellä

Harrasta hyvää huhtikuussa -somekampanjassa julkaistaan päivittäinen hyvän tekemisen haaste – yhteensä kolmekymmentä tehtävää. Haasteet julkaistaan verkoston instagram-tilillä @phvapaaehtoistoiminta sekä Harrasta hyvää -facebooksivulla. Haasteet ovat verkoston toimijoiden ideoimia ja linkittyvät jäsentahojen toimintaan.

 

Haasteisiin osallistuvilla on käytössä raportointipohja, jolla oman osallistumisen voi halutessaan jakaa somessa. Viisi haastetta suorittaneet voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on mm. viikonmittainen myyntijakso uudessa Secondhand Lahti Shopissa, lounaslahjakortteja Ravintola Lastuun sekä Fit Lahti -kuntosalikortteja.

 

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto edistää vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja lisää toiminnan tunnettuutta seutukunnallisesti Päijät-Hämeen alueella. Korona on lisännyt paitsi avun tarvetta myös ihmisten tarvetta auttaa. Tutustu paikallisiin toimijoihin ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan – aloittaa voit osallistumalla Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaasteeseen!

 

https://www.facebook.com/pg/harrastahyvaa/posts/

 

 

Lisätietoja:

 

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto

Hanna Virtanen
Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan
alueellinen koordinaattori

hanna.virtanen@lahdenlahimmaispalvelu.fi
p. 050 436 2251

phvapaaehtoistoiminta.fi