Kaksi%20sisarta%20Juko.jpg

Ylistin edellisessä keskiviikon artikkelissani teatteritaiteen hyvinvointia meidän yleisön lohdutukseksi ja pandemiakaranteeneissa masentuneen mielialamme kohottamiseksi. Liian optimistinen olin. Eilisen torstai-illan 17.3.22 viestinä sain tiedon, että sairaus on estänyt Teatteri Vanha Jukon Kaksi Sisarta esitykset koko kevääksi.

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2022/03/sukset-ristissa-hiihtourheilun-elamanhaaveissa

Olin ollut jutussani niin innostunut teatterien puolesta, että vasta nyt tajusin myös edellisen viikonvaihteen teatterikäyntini Pikkuteatterilla. Olin rientänyt katsomaan Lauantainäyttämön Gogolin hienoa Päällystakki-esitystä uudestaan, sen ensi-illasta kun oli jo yli puolitoista vuotta kulunut. Teatterin ovenkahvaan tarttuessani luin sen lasiin teipatusta ilmoituksesta, että kaikki pe,la, su esitykset oli sairauden vuoksi peruutettu.

P%C3%A4%C3%A4llystakki%20kuva.jpg

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2020/11/valmis-paallystakki

Teatteri on herkkää, elävää esitettävää taidetta – sairauteen ja peruutuksiin tottuneina sen tänä poikkeuksellisena aikana ymmärrämme yhä liiankin koskettavasti - paranemista teatteria tekeville taiteilijoille sydämissämme pikaisesti toivoen.

 

Lis%C3%A4liite.jpg