Harrasta%20hyv%C3%A4%C3%A4-1.jpg

 

Tämän vuoden  2022 Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on käynnissä! Kampanja muistuttaa, että harrastus voi olla myös sitä, että osallistuu hyvän eteenpäin viemiseen omalla toiminnalla – joko organisoidusti yhdistyksen kautta tai vaikkapa naapuriapuna. Vapaaehtoistoiminta on hyvän harrastamista.

 

Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on:

  • hyvän tekemisen mahdollisuuksien näkyväksi tekemistä
  • vapaaehtoistoiminnan monipuolisuuden korostamista
  • hyvien ja hymyilyttävien asioiden esiin nostamista epävarmassa maailmantilanteessa

Harrasta hyvää huhtikuussa -somekampanjassa julkaistaan päivittäinen hyvän tekemisen haaste – yhteensä kolmekymmentä tehtävää. Haasteet julkaistaan verkoston instagram-tilillä @phvapaaehtoistoiminta sekä Harrasta hyvää -facebooksivulla. Haasteet on verkoston toimijoiden ideoimia ja linkittyvät jäsentahojen toimintaan.

 

Haasteisiin osallistuvilla on käytössä raportointipohja, jolla oman osallistumisen voi halutessaan jakaa somessa. Viisi haastetta suorittaneet voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on lahjakortteja paikallisiin palveluihin.

 

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto edistää vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja lisää toiminnan tunnettuutta seutukunnallisesti Päijät-Hämeen alueella. Suuret yhteiskunnalliset kriisit ovat  lisänneet paitsi avun tarvetta myös ihmisten tarvetta auttaa. Tutustu paikallisiin toimijoihin ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan – aloittaa voit osallistumalla Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaasteeseen!

 

Harrasta%20hyv%C3%A4%C3%A4%201.jpg

phvapaaehtoistoiminta.fi