1281427945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Göteborgin vuoden 2010 MM-uintien mitalistit 50metrin selkäuinnissa: Janne Virtanen, Suomi, Thomas Dockhorn, Saksa ja Henry Bustamante Ramirez, Venezuela

Tiesitkö, että maailman suurimmissa uintitapahtumissa Lahden nimi on jo pitkään saanut kunniaa?

Masters-uimareiden MM-kisat päättyivät Göteborgissa toissapäivänä.Osanottajia oli yli 6500 ja mukana monia entisiä olympiavoittajia ympäri maailman.

Vaikka Lahen uutisia tunnustautuu urheilun vastustajaksi, se samalla jo kolmannen kerran tekee periaatteistaan poikkeuksen ja urheilujutun - lahtelaisuuden vuoksi.

Suomeen on kehittynyt vajaan kymmenen vuoden sisällä urheilijajoukko, joka käsittää satoja entisiä, nyt jo ikääntyneitä huippu-uimareita.
Lahden Kaleva on yksi näitten suomalaisten Masters–uimareiden keskeisistä seuroista. Se on viime vuosina niittänyt mainetta Australiaa myöten MM-tasolla ja Euroopanmestaruuskisoissa sen uimarit ovat olleet menestyksen mitalisateissa jo pitkään.

Göteborgissa sunnuntaina päättyneissä Masters -sarjan (yli 25-vuotiaiden) MM-uinneissa mitaleita tuli kaksi: Janne Virtanen ylsi selkäuinnissa 50m:n matkalla hopealle ja 100m:n matkalla pronssille, molemmat suoritukset Pohjoismaiden ennätysajoin. Myös Kalevan Ari Ailio ui hienosti rintauintia, saavutti ajallaan uuden 50m:n SE:n ja sijoittui sarjassaan yhdeksänneksi.


Onnea!

Katso  myös allaolevasta linkistä

http://tarmon.vuodatus.net/blog/2170436/onnen-tahtikartanoissa/