Lahden kaupunginvaltuuston tämänpäiväinen esityslista paljastaa, ettei kaupunginvaltuusto omassa kaukonäköisyydessään näe enää lähelle. Se ei oikeasti huomaa, että Lahti-konsernin keskushallinto on pöhöttynyt muodottoman suureksi ja vilisee palkattuja - vanhoja ja yhä lisää uusia - viranhoitajia ja päälliköitä kuin entisessä moneen päällekkäiseen hallintoportaaseen levitetyssä neuvostobyrokratiassa.

http://www.lahti.fi/www/cms.nsf/subpages/paatoksentekojatalousorganisaatiokonsernipalvelut  

Vilkaisu Lahden kaupungin sivuille ja klikkaus sivujen alaotsikoihin paljastaa meille, että suurimmat menokarsinnat ja säästömahdollisuudet ovat muodottomaksi paisuneessa, täysin turhassa päällikköhenkilökunnassa. Todelliset menosäästöt ovat siis liian lähellä havaittaviksi.

Valtuustokokouksen 11.5.2015 kaupunkimme taloudelliseen tilaan liittyvät pykälät 43, 44, 47 ja erityisesti 50 paljastavat jälleen kerran, että kaupunginjohtajan julkisuudessa hehkuttama kuluneen vuoden (2014) taloudellinen menestys ei ollutkaan totta, vaan nyt jo toimialojen edellytetään taas karsivan menojaan, erityisesti meille veronmaksajille välttämättömiä palveluja supistaen. Ja valtuuston pitäisi tällainen, keinotekoisiin perusteluihin pohjautuva säästöesitys taas siunata.

Kun vielä tutkimme, miten paljon me veronmaksajat olemme palkanneet mitä eriskummallisimpia toimitusjohtajia, johtajia ja päälliköitä kaupunkimme yhtiöihin ja yhtymiin, kalpenemme niiden paljoudesta itsekin.

http://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2015/03/ylimaaramiljoonilla-royhennellen

Minne on unohtunut suuripalkkaisten, turhien päälliköiden karsiminen, arvon valtuutetut?