Myllysaari2.jpg

Badding8-normal.jpg

 

Teroporali1-normal.jpg

 

 

Suomalaisista kesäteatterikävijöistä tehdään koko Suomen kattavaa tutkimusta Lahden ammattikorkeakoulussa Juha Pihasen opinnäytetyönä. Katsojatutkimusta tehdään kansainvälisestikin kovin vähän ja kesäteattereiden laajempi tutkimus on lähes olematonta.

Kyselytutkimus valottaa teatterin ystäviä uudesta näkökulmasta, kesäteatteri kun on täysin erilainen maailma kuin varsinainen teatteri, joten tulokset voivat olla hyvinkin yllättäviä.


- Miten kesäteatterin ystävä valitsee sen esityksen, mitä menee katsomaan?

- Löytyykö syy itse esityksestä vai jostain muusta, kuten esiintyjistä tai säätilasta tai vaikkapa illan tv-tarjonnasta?Kyselytutkimuksen kohderyhmänä ovat kaikki kesinä 2016 tai 2017 kesäteatterissa vierailleet suomalaiset, paikkakunnasta ja kesäteatterista riippumatta. Kyselyn tulokset valmistuttuaan ovat kaikkien kesäteattereiden ja kyselytutkimukseen osallistuneiden käytettävissä. Käykää vastaamassa kyselyyn!

 

 

Kyselytutkimukseen voit osallistua osoitteessa:

 https://fi.surveymonkey.com/r/kesateatterikysely2017

 

 


Apila.jpg      Apila.jpg

Tämän  artikkelin yläosassa on kolmen kuvan sarja lahtelaisista kesäteattereista muutaman vuoden takaa. Tunnistatteko esityspaikan, esityksen ja esitysvuoden?

Lähetä vastauksesi sähköpostiin  lahenuutisia@luukku.com  15.11.17  mennessä. Oikeat vastaukset osallistuvat palkinnon arvontaan.

 

Lis%C3%A4liite.jpg