Lahtelainen musiikkiteatteri voi hyvin. Sen keskeinen lahtelaisvaikuttaja Musiikkiteatteri NYT on jo kolmatta kertaa uudessa ensi-illassaan.

Musiikkiteatteri NYT on lahtelaisille tuttu, taattu korkeatasoisen viihteen elämys. Valtakunnallisesti se on merkitty musiikkiteatterien kirkkaasti tuikkivaan tähdistöön - NYTin esitykset ovat räiskyneet ihastusta ja mainetta niin Tampereen Teatterikesän ohjelmistoissa kuin myös pääkaupungin musiikkiteatterimekan Musiikkiteatteri Kapsäkin lavalla.

 

Opus%20Deus%20yksi.jpg

 

Omien tekstien, omien sävellysten, oman orkesterin, uuden itseluodun musikaaliteoksen muodossa Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä saa ensi-iltansa 29.10.19 musikaali Opus Deus.

 

"OPUS DEUS -musikaali tarjoaa ajankohtaisen teatterielämyksen katsojilleen. Esityksessä pohditaan menestymisen, itsekeskeisyyden ja täydellisyyden tavoittelun teemoja sekä etsitään vastausta meitä kaikkia kiinnostavaan kysymykseen: mikä tekee elämästä merkityksellistä. Seuraamalla esityksen yksinkertaisia ohjeita voit tavoittaa unelmasi muutamassa tunnissa ja saavuttaa jumalaisen aseman; arvostusta, mainetta, rahaa ja vaikutusvaltaa enemmän kuin osaat kuvitella."

 

 

OPUS DEUS

 

 

KÄSIKIRJOITUS, SÄVELLYS & OHJAUS   Musiikkiteatteri NYT

KOREOGRAFIA Sami Ulmanen

LAVASTUS & PUKUSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho

VALOSUUNNITTELU  Tiina Hauta-aho & Jouni Nykopp

VALOKUVAT Harri Knuuttila

LAVALLA:

Petteri Hautala, Anni Kajos, Panu Kangas, Petri Knuuttila & Sini Koivuniemi

PIANO Matti Hussi  LYÖMÄSOITTIMET Lari Lius

 

NYT%20karsittu.jpg

 

kyn%C3%A41.jpg

Olen opikseni ja nautinnokseni saanut seurata tiiviisti koko Musiikkiteatteri NYTin näyttämömusiikillisia taiteilijapolkuja jo kymmenen vuoden takaa - heidän opiskeluaan, matineoitaan, opinnäytteitään, yhteistuotantojaan ja viimein jokaisen loppunäytetyöt kaikkien valmistuessa Lahden ammattikorkeakoulun silloisesta Musiikki- ja draamainstituutista. Vuodesta 2016 alkaen heidän yhteistyönsä on tuottanut NYT-teatterina esitykset Photo Sapiens ja Vain jouluelämää ja nyt on vuorossa Opus Deus.

 

Palaamme esityksen arviointiin.

 

https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/produktio/235/opus_deus

 

Lis%C3%A4liite.jpg