Kuva  Antti Sepponen

Nainen ja Mies ovat muodostaneet onnistuneesti parisuhteen. Tai niin he kuvittelevat, kunnes havahtuvat kammottavaan tosiasiaan: suhteessa ei ole seksiä. Seksitön parisuhde ei ole parisuhde, vaan ystävyyssuhde, koska seksi on parisuhteen liima. Naisen ja Miehen on varattava kalenterista aikaa petipuuhille. Saavatko he väljähtäneen suhteensa pelastettua? Seksimusikaali nostaa esiin kysymyksiä parisuhteen normeista ja kulttuuristen tarinoiden vaikutuksesta ihmisen elämään.”

 

Torstaina 21.2.2019 Teatteri Vanha Jukon kantaesityksenä syöksytään seksiin, sen ihmislajin muovaamaan kulttuuriseen ongelmallisuuteen - rakastumisen, rakkauden, kosketuksen ja onnellisuuden sekä kaipuun pyörryttäviin maailmoihin.

 

SEKSIMUSIKAALI

Teksti Aino Pennanen  Sävellys Minja Koski ja Jukka-Pekka Parviainen

Ohjaus Riikka Oksanen

 

Näytelmän esittävät Minja Koski ja Miiko Toiviainen.

 

Minja Koski on Teatteri Vanha Jukon monipuolinen musikaalinen säveltäjä, laulaja, näyttelijä. Hänen monivuotiset konserttinsa Kaj Chydeniuksen kanssa ovat jo käsite koko maassa. Viime syksynä näimme Minjan teatteri Vanha Jukon näytelmässä Sunnuntai.

 

Jukka-Pekka Parviainen on myös Teatteri Vanha Jukon vakituisia, vahvoja kantavia voimia - säveltäjä, muusikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä.

 

Miiko Toiviainen on lahtelaisille tuttu mm. Pesäkallion kesäteatterin Irwinin simmarit -näytelmästä  ja Lahden Uuden Kesäteatterin esityksestä Kaikki sanoo tahdon.

 

Palaamme seksimusikaalin arvioon ensi-illan jälkeen.

 

http://teatterivanhajuko.fi/seksimusikaali/

 

Lis%C3%A4liite.jpg