Syd%C3%A4nm%2Caalakka-normal.jpg

Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka
Ristinkirkossa keskiviikkona 6.2.2013

klo 13- 16 luento- ja keskustelutilaisuus ammattikasvattajille
Klo 18- 19.30 luento- ja keskustelutilaisuus vanhemmille

Jos tarvitset lastenhoitoa,niin ilmoittautuminen viimeistään 31.1.2013 Kirsi Ristkarille, puh. 044 719 1236. Lastenhoidossa avustavat Lahden diakonian instituutin opiskelijat.
Lapsiperheiden hyvinvointia tukevien järjestöjen toiminnan esittelyä
klo 12- 18 kirkon alakerrassa ja aulassa
Kahvio avoinna klo 12.30 -18. Järjestäjänä Lahden seudun vanhemmat.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Tilaisuuden järjestää oppilashuollon kehittämistyöryhmä. Yhteistyökumppanit: Lahden diakonian instituutti, Monon Side Ry, Lahden ensi- ja turvakoti ry, Valopilkku-hanke, KELPO- hanke, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry, Päijät-Hämeen poliisilaitos, Pelastakaa lapset Lahden yhdistys ry, Lahden seudun vanhemmat ry, Lahden seurakuntayhtymä, Päijät-Hämeen keskussairaala, Lahden kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala sekä sivistystoimialan lasten ja nuorten kasvun vastuualue.

6.2.2013 klo 13-16

"Monet sadat keskustelut, tunnit ja päivät Aseman lapsien ja monin eri tavoin hylättyjen, yhteiskunnasta syrjään heitettyjen tai heittäytyneiden ihmisten kanssa ovat opettaneet minua: jokaisella ihmisellä on suuri salaisuus ja viisaus."

Opettajista ja muista kasvatusammattilaisista koostunutta kuulijakuntaa Ristin kirkossa oli kaksijapuolisataa. Tarina kulki lähes kolme tuntia rauhallisesti ja kiihkottomasti, puhutteli kokemusperäisydellään ja syyllistämättömyydellään.

Syd%C3%A4nmaalakka2-normal.jpg