Valontuojat%20-%20Juliste%281%29.jpg

VALONTUOJAT

-jouluinen draamakonsertti 

ensiesitys Liike- ja yrityskeskus Korilla

torstaina 30.11.23 klo 19:00

Liike- ja yrityskeskus Kori sijaitsee Villähteellä vanhassa linja-autotehtaassa osoitteessa Koritie 2. Yrityskeskuksen yläkerrassa sijaitsee tunnelmallinen Puusepänsali, jossa Valontuojat-draamakonsertti esitetään. Korin Ihanan Dessiner -puodin yrittäjät loihtivat konsertin väliaikatarjoilun.

 

Valontuojat%20konsertti%20leena%20ja%20m

Valontuojat tekee matkan syksyn pimeydestä joulunajan valoon nostalgisten joulukappaleiden tahdissa.

Laulaja Matti Halmetvaara, tanssitaiteilija Leena Keizer ja pianisti Viljami Viippola yhdistävät pianomusiikin, laulun ja tanssin kauniiksi ja lämpimäksi kokonaisuudeksi. Valontuojissa tanssi virtaa nykytanssista balettiin, laulu vie Sylvian joululaulusta Oi jouluyöhön ja musiikki kuljettaa kuuntelijansa maasta tähtitaivaisiin.

Kun Valontuojat ensiesitys nähdään ja kuullaan Yrityskeskus Korilla torstaina 30.11. klo 19:00, niin samalla viikolla Valontuojat nähdään pienellä palvelukotikiertueella Lahden Kulttuurikeskuksen tilaamana.

 

VALONTUOJAT

jouluinen draamakonsertti

Laulu: Matti Halmetvaara  Tanssi: Leena Keizer  Piano: Viljami Viippola  Promokuvat: Ida Romppainen

Leena Keizer on kainuulaissyntyinen tanssitaiteilija. Lahdessa vaikuttava Keizer tuottaa monitaiteellisia esityskokonaisuuksia teatteritiloihin ja luontoon sekä tilausesityksiä eri-ikäisille yleisöille.

Matti Halmetvaara on Kuopioon asettunut kainuulainen kulttuurin monitoimimies. Opettajataustaisella Halmetvaaralla on ihmisten kohtaaminen ja kohtauttaminen selkäytimessä ja se näkyy ja kuuluu myös hänen esiintymisissään.

Viljami Viippola on lahtelainen muusikko. Viippola on valmistunut Pop & Jazz -konservatoriosta ja soittanut pianoa ja koskettimia erilaisissa kokoonpanoissa ala-asteikäisestä lähtien. Toiselta ammatiltaan Viippola on ympäristötieteiden tohtori.

 

Valontuojat esityksellä on kätevä Facebook-tapahtumasivu, josta löytyy kartta, sijaintitiedot ja linkki lipunostoon sekä linkit järjestäjien Face-sivuille. Se voisi helpottaa kiinnostuneiden elämää, linkki tässä:
 

 

Lämpimästi tervetuloa !