Kukkofestarit%202018.jpg

 

Lahtelainen sirkuskoulutus on jo kaksikymmentä vuotta tuottanut alan ammattilaisia maailman sirkusestradeille. Koulutuskeskus Salpauksen 120 opintoviikkoa sisältävä kolmevuotinen sirkusartistikoulutus on maan suosituimpia ammattikoulutuksia. Hakijoita riittää mistä valita, aina ulkomaita myöten: tulokset kiirivät medioissa ja eetterissä. Yhä kasvava sirkustaiteen uudenlainen arvostus on globaalina, kaikenikäisten, eri kansallisuuksien helposti ymmärrettävänä noussut yhdeksi maailman kansainvälisimmistä ja kiehtovimmista taidelajeista.

 

Sirkuskeskus Lahden keskustan tuntumassa - Svinhufvudinkatu 13 B - antaa Kukkofestivaalille mahtavat puitteet ja festivaalit ovat helposti kaikkien saavutettavissa. Kukkofestivaalin tavoitteena on saattaa ihmisiä sirkuksen lumoavan maailman pariin sekä tuoda yhteen sirkuksen eri sukupolvia. Kolmena päivänä lavalle pääsevät tulevien ammattilaisten lisäksi myös vierailevat sirkukset, sirkusharrastajat ja alalla toimivat sirkustaiteilijat.

Festareiden koko ohjelman ovat suunnitelleet sirkuskoulutuksen oppilaat itse.

 

Oheisesta linkistä pääset suoraan festareiden  nettisivuille https://kukkofestival.wixsite.com/sirkus

 

Kaikkien erillisten festaripäivien (perjantai 4.5., lauantai 5.5. ja sunnuntai 6.5.)  ohjelmista löytyy myös tiedot pääsylipuista, niiden hinnoista ja saatavuudesta. Liput voi varata nettisivun ohjeiden mukaan

 

Lis%C3%A4liite.jpg