Art%20Kaarisilts.jpg 

Suomalaisen Matias Wariksen  Marlene Dietrich (2017, sekatekniikka) on Biennalen julistekuvana

 

Art Kaarisilta

 

Pääkaupungin kymmenien gallerioiden taide mykistää vuodesta toiseen moninaisella runsaudellaan ja maksuttomuudellaan. Vaivattomalla pistäytymisellä yksi sen gallerioista ylittää kaiken. Vuosittain koen Helsinki-käynneilläni poikkeamisen muutaman kerran vuodessa Art Kaarisilta -galleriassa suorastaan koukutukseksi ja aina elämänhehkuisen tulokselliseksi.

Tämä pieni galleria esittelee erityistaidetta, jossa artesaanitasoiset kehitysvammaiset taiteilijat Suomesta ja ympäri maailman ovat teoksillaan edustettuina.

 

Kaarisilta Biennale tapahtuma on Art Kaarisilta -galleriassa Helsingissä joka toinen vuosi, nyt tänä kesänä 2017 jo kolmatta kertaa.

Kaarisilta Biennalen Helsingin näyttelyssä on tällä kertaa edustettuna varsin tasokkaita suomalaisia sekä erityisesti ympäri maailman valittujen taiteilijoiden töitä. Niissä on taiteilijan herkkä kosketus ja väripaletin poikkeuksellinen kirkkaus sekä sisäinen luomisvoima kenen tahansa nähtävissä ja ihailtavissa.

Kymmenen minuutin kävelypoikkeama Helsingin rautatieaseman naapuriin, Sanomataloon, kannattaa aina tehdä ja samalla tasa-arvoistaa erityistaide omalla käynnillään maailman taidekentän puolustamisarvoiseksi omantunnonääneksi.

 

Art%20Kaarisilta.jpg

Japanilaisen Reo Murain työ Variety a Thing vuodelta 2007

 

Art Kaarisilta Taidegalleria, Sanomatalo 1. krs, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki  www.artkaarisilta.fi   Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16  Kaarisilta Biennale 27.6.- 6.8.2017, puhelin 040 5103 813.

Lis%C3%A4liite.jpg