Vain%20jouluel%C3%A4m%C3%A4%C3%A4%201.jp

 

NYT-musiikkiteatterin ensi-esityksensä joulun 2017 alla saanut musiikki-ilottelurevyy Vain Jouluelämää nähdään tänä vuonna Lahdessa Pikkuteatterilla torstaina 13.12. klo 18. Esitys vierailee ensi kertaa myös Helsingissä, Musiikkiteatteri Kapsäkissä 21.12. ja 22.12.

 

Tämä kevyen musiikin lahtelaistähtien teatteri on suomalaisen viihteen ehdotonta ykköslaatua. NYT-teatterissa räiskyy tämän aikakauden revyy osumatarkoin nuolisatein joulunvieton moniin maneereihin ja statuksiin tarkasti osuen, niitä hyvän maun rajoille, rohkean uskaliaasti ja ronskisti kyseenalaistaen, hauskalla ilkeilyllä ja rinnastuksilla ja hulvattomalla satiirilla asiat tulkintakokonaisuudeksi kuorruttaen. ”

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2017/11/revyyn-havyttoman-hauskaa-joulusaihketta

 

 

Pikkuteatterin LAVALLA Linda Hämäläinen, Anni Kajos, Panu Kangas, Petri Knuuttila ja Sini Koivuniemi.

PIANOSSA Salli Rautiainen

 

Pikkuteatterin esitykseen lippuja voi varata etukäteen sähköpostitse osoitteesta musiikkiteatterinyt@gmail.com

 

kynä.jpg

Kuluvan suomalaisen teatterin näytäntövuoden 2018-19 esityksissä nämä NYT-taiteilijat vierailevat mm. Lahden kaupunginteatterin The Sound of Music (Anni Kajos) -musikaalissa, Kansallisteatterin Musta Saara (Petri Knuuttila, Linda Hämäläinen, Panu Kangas) musikaalissa ja omin jazz-musikaalikonsertein (Sini Koivuniemi) Helsingissä.

 

Lis%C3%A4liite.jpg