Ne, jotka meistä ovat tottuneet tietokonetta näpyttelemään ja käyttämään, eivät aina tahdo muistaa, että niiden juttujen, uutisten ja tarinoiden linkeistä pääsee karanteenin alakulosta edes hieman elämän makuun. Tässä ensimmäiset vinkit:

 

 

Vakiolinkki varmaksi omavalintaiseksi viihtymiseksi on vaikkapa suomalaiset elokuvat. Kun semmoisen linkin tästä alta linksauttaa, avautuu hetkessä YLE Areenan television kuvatarjonta valtoimenaan. Sitten ei tarvitse kuin kuvaa näpäyttää ja vielä toisen kerran nuolesta valitsemaansa elokuvaa näpäyttää ja viihdetuokio tai tunti parikin vierähtää.

 

Kotimaiset%20elokuvat.jpg

 

https://areena.yle.fi/tv/program/30-494

 

Taitavimmat osaavatkin saman linkin siirtää televisionsa hakuun ja katsoa haluamansa sieltä kenties sopivamman kokoisena karanteeniviihdykkeenä.

 

Lahen uutisia -toimitusta on pyydetty kaivelemaan lähimenneisyydestä juttuja, joilla vieläkin olisi mielenkiintovoimaa saada hymykuopat poskillemme..

Tässä linkki yhteen vanhimmista vuodatuksistani - se liittyy myös Lahden nykytilaan, sen jatkuvaan Ranta-Kartanofarssiin ja myös viikonvaihteen jälkeen ilmestyvään vuodatusjuttuuni nimeltä Taide.

 

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2013/06/hirrrmuista

 

 

 

Puhu%20kukille.jpg

 

Lis%C3%A4liite.jpg