lAHDEN%20KAUPUNGINTALONOVI-normal.jpg

Toriparkki - sinänsä pieni murhe koko maailman mittasuhteessa - on Lahdessa paljastanut parin lahtelaismiehen ymmärryksen ja suhteellisuudentajun puutteen. Olen saanut tähän toimitukseeni johtavilta toriparkkiagitaattoreiltamme (Jyrki Myllyvirta, Ilkka Viljanen) sähköpostia, jota en tietenkään voi ilman heidän lupaansa paljastaa. Molemmat miehet diktatuurisissa neuvoissaan minulle ja nyt tiedoksi näin Lahen uutisia -lukijoillekin selittävät kaupunkimme toriparkin ja homekouluongelmien ratkaisujen tulevan aivan eri rahoituslähteistä.

Puppua härskisti puhuvat, itsekin sen tietävät. Kaikki raha, joka ainoa sentti, tulee meiltä kaupungin veronmaksajilta.

Meitä kaupunkilaisia on pitkään ajatteluttanut, miten turhia miehiä kaupunkimme johdossa oikein voikaan olla: eivät ymmärrä, että tämä kaupunkiyhteisö on ihmisiä, lahtelaisia, lahtelaisperhekuntia varten. Terveet yhteisötilat, päiväkodit, koulut, sairaalat, työilmapiirit ovat monin verroin toriparkkia tärkeämmät asiat nyt ja tulevaisuudessa. Turhat miehet valtahuumassaan tyystin unohtavat asioittemme tärkeysjärjestyksen yhteisellä rahapussillamme möyriessään.

Samat turhat miehet ovat hätäpäissään erehtyneet allekirjoittamaan valitusten alaisten toriparkkipäätösten toimeenpanon - aikamoisen kyseenalainen, moraaliton ja laittoman härski temppu! Huomenna Lahden kaupunginvaltuustossa punnitaan todellinen demokratia, kun nämä turhien miesten ja heidän omahyväisten bisnesliehittelijöidensä asiat ovat kokouksen ykkösaiheena.

http://www4.lahti.fi/ktweb/