Superteatteri.jpg

 

Viisivuotiaan Iivari Saastamoisen seikkailu alkaa, kun hän ottaa suunnan kohti kiinnostavaa planeettaa jossain aurinkokuntamme laitamilla, mukanaan puhuva tietokone MAX-02.ja kadoksissa ollut avaruusastronautti ”


 

Koko perhe saa kokea jännittävän, yhtä aikaa hauskan kolmevarttisen lahtelaisen Superteatterin uutuudessa - Avaruusseikkailu Puff.

 

Galaksin hieman pelottavassa pimeydessä ja kristallisessa, värikkäässä tähtiloisteessa, koko seikkailua ohjaavan, puhuvan, jäsentävän Max-tietokoneen mukana pääsemme avaruuteen miljoonien valovuosien matkalle.

 

Esityksen tarinassa on jännitystä suhahtaa avaruusaluksella mukaan suureen avaruuteen ja hauskuutta vaikka millä mitalla - aikuisillekin. Kun me lennetään avaruuteen, voimme viedä terveiset vaikka Saturnukseen mummolle - laulaa hoilotamme. Tai saamme ohjeen säilyttää vielä toimiva vanhanaikainen partakone kun avaruusmatkalla kohtaamme sinne parikymmentä vuotta sitten unohtuneen naisastronautin, jolla on huippunokkelan älynsä ideana partakoneelle heti käyttötarkoitus. Monta asiaa opimme ja nauraa hetkotamme. Esimerkiksi puhuva avaruustietokone Max todistaa meille hyvän kuulon maksimin – Max kun kuulee pölypunkin röyhtäyksenkin.

 

Mielikuvituksellinen tarina, upeasti toteutetuin avaruusvisioin, planeetoin, valoin, äänin ja pienin hauskoin lauluin ynnä koreografioin ja kelvokas näyttelijätyö on turvallista, osaavaa, kekseliästä, valoisan raikasta lastenteatteria aikuisillekin. Uuden intiimin teatterisalin täysi pikkuyleisö ja muutama aikuinen (pappakin) nauttivat avaruusvauhtisesta esityksestä, kaikenikäisten teatteriviihteestä.

 

 

SUPERTEATTERI

Avaruusseikkailu Puff

KÄSIKIRJOITUS JA OHJAUS: Tero Porali
LAVALLA: Kati Taitonen ja Nestori Hellgren

Kantaesitys 6.10.2018

http://www.superteatteri.fi/

 

Lis%C3%A4liite.jpg