Kaarisilta%20bienbnake%2021%20ab.jpg

 

Helsinki näin koronapandemian keskuksena on puoleksitoista vuodeksi joutunut kaikenlaisen kanssakäymisen, myös taiteen paitsioon. Nyt ovet jälleen vähitellen, rajatusti avautuvat myös meille lahtelaisille. Vaikka maskin pitäminen tunnin junamatkan ajan 32 asteen kuumuudessa ei niitä helpoimpia yhteisen terveydensäilymisen asioita ole, niin sen vastapainoksi voi tehdä vaikkapa pari poikkeusaskelta taiteen pariin.

Satakunta metriä Helsingin asemalta lasiseen, ilmastoituun Sanomataloon tuo Helsinki-kävijälle koettavaksi pienen Art Kaarisilta -gallerian fyysisen ja erityisesti henkisen virkistyksen. Joka toinen vuosi järjestettävä Kaarisilta-Biennale antaa itsestään Sanomatalossa taas parhaintaan.

Kaarisilta%20biennali21%20%C3%B6%C3%B6.j

Kaarisilta Biennale on kaikille taiteilijoille avoin jurytetty kuvataidetapahtuma. Kaarisilta Biennale on toteutettu vuodesta 2013 lähtien joka toinen vuosi. Tapahtuma haluaa esitellä valtavirran ulkopuolelta nousevaa kiinnostavaa ja omaperäistä taidetta sekä helpottaa erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden ammatillista toimintaa.

 

Gurli Hansen Cranes: 2021, akryyli kankaalle, 70x70

 

Tämän Biennalen suurin näyttelykokonaisuus on koettavana Lahden Nastolan Erstaan Kaarisillan toimintakeskuksessa, jossa yli sadan taiteilijan työt osoittavat määrältään jo poikkeuksellista taiteen laajuutta.

Biennale on 2.7. - 1.8.2021 Galleria Art Kaarisillassa avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16. Gallerian näyttely on maksuton.

 

Lis%C3%A4liite.jpg