Suomen kesän odotetuimpia viihteitä - kesäteattereita - on jouduttu odottamaan pandemian varjossa jo runsas vuosi. Siksi nyt kesän vehreimmän ajan odotukset ovat entistäkin malttamattomammat.

Kesäteatteriesitysten haavoittuvuus on meille myös tuttua – sateet ja kylmyys sekä myös taiteilijakunnan terveys on usein taivasalla liukkaissa lavastusrakennelmissa koetuksella. Takavuosien esityksiä varten rakennetut katsomot olivat niin suuria taloudellisia uhrauksia, että pienen organisaation talous meni usein tappiotulokseksi.

Nyt ollaan taas rohkeasti suomalaisen kesäteatterin esityksessä taivasalla, mutta vielä se kolmas kiusa koetteli aloittamista.

Pesiksen%20poppoo.jpg

Pesäkallion kesäteatterin henkilökunta tämän viikon harjoitusten tauolla potretissa.

Eilen illalla saimme tiedotteen, että Pesäkallion kesäinen ensi-ilta on jouduttu siirtämään viikolla eteenpäin näyttelijän sairastapauksen vuoksi.

Pastori Tarsalainen ja viidakon lait saa siis ensi-iltansa keskiviikkona 7.7.21 klo 13. ja samana päivänä on myös klo 18 näytelmästä jo toinen esitys. Palaamme ensi-illan antiin 7.7. jälkeen esitysarvioin.

 

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2021/05/jo-oikean-kesateatterin-herkkua

 

Lis%C3%A4liite.jpg