T.tetterikes%C3%A4%202016.jpg

Perinteinen kansainvälinen Tampereen Teatterikesä monilla kymmenillä esityksillään täyttää 1.-7.8.2016 koko elokuun ensimmäisen viikon ajan taatusti suomalaisten ja kansainvälisten katsojien toiveet.

Teatteria kaikenikäisille on taas kerran Suomessa nähtävänä ja koettavana herkullisen monimausteisella runsaudellaan aamusta keskiyöhön saakka, kymmenillä Tampereen ja lähiseudun näyttämöillä, teatteriteltoissa ja teatterilaboratorioissa. Päiviin liittyy myös teatterin ammattilaisten ja yleisön seminaareja, keskusteluja sekä monenlaista ilmais- ja oheisohjelmaa ympäri kaupungin.

 

Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimpiä teatterikatselmuksia. Festivaalien Pääohjelmiston muodostaa kesään kutsutut 20 esitystä, joissa ulkomaista päivänpolttavaa kansainvälistä teatteritaidetta edustavat vierailuesitykset Islannista, Serbiasta, USA:sta, Kanadasta, Sveitsistä ja Ruotsista. Teatterikesä on tarjonnut läpi nelikymmenvuotisen historiansa kokijoilleen mahdollisuuden vertailla ja luoda kokonaiskuvaa Suomen ja maailman teattereista.

 

Yleisölle ilmaiset ravintolaesitykset on koottu Encorebaana-ohjelmistoksi,             Tampere Off -otsikon alta löytyy omalla kustannuksellaan festivaaleille esiintymään halunneiden ja valittujen ryhmien ja taiteilijoiden kymmeniä esityksiä ja huippuna viikolla on kokonainen Tapahtumien yö, jonka toteuttavat tamperelaiset seurat, yhdistykset, teatterit ja taiteilijat rikassisältöisillä, mielikuvituksellisilla yleisötapahtumillaan.

 

Riihim%C3%A4enT-T.Teatterikes%C3%A4ss%C3

Kuva Aki Loponen/ Tampereen Teatterikesä

Riihimäen Teatteri tuo Tampereen Teatterikesään 2016 ajankohtaisen, lähinnä aikuisille suunnatun näkemyksen Grimmin saduista.

 

Lahen uutisia katsastaa esityksiä kahden päivän ajan, kuuteen esitykseen se on varannut liput ja viestittää noiden festivaalipäivien annista teatterikritiikein ja muutamin reportaasein.

 

Tietoja Tampereen Teatterikesästä sekä lippuvaraukset:

http://www.teatterikesa.fi/