lauantai, 5. kesäkuu 2021

Sydämelliset onnentoivotukset

Nuapurin%20koristeomenapuu.jpg

Naapurin koristeomenapuun kukkaissyleily tulvii Pyhättömänmäen onnittelurunsautta.

Näin keväällä annetaan suullisia, kirjallisia tai numerollisia todistuksia opiskelun tuloksista. Kuluneen lukuvuoden aikana olen edelleen saanut monia kymmeniä sähköpostikirjeitä ja niissä vanhempien ja lahtelaisopettajien ajatuksia Lahden kouluopetuksen nykytilasta.

Opetukseen käytettävät rahat eivät kaikki siis enää entiseen tapaan ole Lahden itsemääräämisoikeuden julkisen valheen mukaan korvamerkittyjä. Tarvitaan sivistynyt, yhteistyökykyinen, älykäs, alaistensa kunnioittama virkamiesjohto myös Lahteen lasten ja nuorten, vanhempien ja oppivelvollisuuskoulun tasa-arvoisesti jokaiselle yksilölle ja perhekunnalle soveltuvaksi vastuulliseksi, sanansa mittaiseksi viranhoitajaksi. Sama koskee kuntamme kohta nelivuotisen työnsä jättävää sivistyslautakuntaa, jossa äänestyspäätökset liian usein ovat johtaneet viisaan ja oikeamielisen koulunedistämispäätöksen tuhoon.

Nykyisen vallitsevan koronapandemian varjossa paremmalle tulevaisuudelle on aina tilaa.

Sadattuhannet opiskelijat, ensimmäisen kouluvuoden kokemuksensa, alakoulunsa, oppivelvollisuutensa tai toisen asteen opiskelunsa sekä ylioppilastutkintonsa suorittaneet lapset ja nuoret ovat valloittamassa suomalaisen suven ja astumassa taas elämänsä uudelle portaalle toiveikkaissa ja tulevaisuuteen suunnitelluissa ajatuksissa. Sydämelliset onnentoivotukset heille, heidän vanhemmilleen ja opettajilleen !

 

Lis%C3%A4liite.jpg

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...
  • Kommentoi

    Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta.
    Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten (sähköpostiosoitetta ei julkaista). Näin taataan sananvapauslain 4. pykälän vastuukysymykset kommentin sisällöstä sekä kirjoittajan lähdesuoja.

    Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com