Tapsa%201.jpgTapsa2.jpg

 

Eivät tulleet viimeistä kertaa. Lahden ja meidät he jättävät fyysisesti ja hajaantuvat ympäri maan ja maailman meidän lähtökyyneleitä jo ikävästä tirskautellen. Monien hauskojen, syvällisten, vaativien, synkkien, hassuttelevien ja sydämellisten roolitöiden ihanana taiteilija-ensemblenä tämä Lahden kansanopiston huippulahjakas teatterilinja 2015 jättää yhden lähtemättömän jäljen muistiimme, ajatuksiimme, mielikuvituksiimme ja kokemuksiimme.

Suurenmoisesta, pyytettömästä, määrätietoisen rohkeasta ja persoonallisesta teatteritaiteesta heidät Lahdessa muistamme. Tapaamme heidän perusteellisen vaikuttavuutensa vielä lukemattomat kerrat muistikuvissa, haaveissa, unissa ja toiveissa. Ja aivan varmasti myös teatterien ja taiteen palveluksessa he tulevat vastaamme uudelleen ja uudelleen - ainakin niin julkisesti ja salaa toivomme.

Tapsa3.jpgTapsa4.jpgTapsa5.jpg

Tapsa6.jpgTapsa7.jpg

Tapsa8.jpgTapsa9.jpg

Tapsa10.jpg

 

Läksiäisikseen tämä suurenmoisesti yhteiseen, tinkimättömään ilmaisuun kasvanut taiteilijajoukko tarjoili meille ihan mahdottoman hauskana hupailuna Tapsa Rautavaaran laulelmia. Ai miten kertakaikkisen lämmintä huumoria sekä myös vaikuttavan liikuttavia tunnelmia välittyikään tätä Kinnusen suvun sukukokousta ja sen hahmoja katsellessa ja kuunnellessa.

 

ME TULEMME TAAS   Tapsa Rautavaaran lauluja

Lahden kansanopiston teatterilinja II Vuorikadun koululla 22.5.2015 klo 12.30 ja 19.00

Saara Karjalainen, Suvi Rantanen, Joonas Lehikoinen, Wilhelmiina Wirkkunen, Anssi Hyvärinen, Saara Hakkarainen, Anni Kekki, Tuukka Leijavuori, Tiitus Torniainen, Mikko Salminen sekä iltaesityksessä Ola Blick

Ohjaus  Misa Palander    Musiikin sovitus ja harjoitus  Ari Niskanen