Lahden kaupungin virallinen verkkopalvelu ilmoittaa sivustoistaan seuraavan:

 

"Lahti.fi on Lahden kaupungin virallinen verkkopalvelu. Lahden kaupunki omistaa sivuston tekstien ja kuvien tekijänoikeudet, materiaalien luvaton käyttö on kielletty.
Kaupunki ei vastaa tarjoamansa sivuston virheellisten tietojen tai käyttökatkoksen aiheuttamista vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Sivuilta on linkkejä myös muihin verkkopalveluihin. Lahden kaupunki ei vastaa ulkopuolisten palveluntarjoajien tietojen oikeellisuudesta.

© Lahden kaupunki 2021 "

 

Yllä oleva virallinen verkkopalvelu kieltää siis minua ja muita käyttämästä lahti.fi -sivuston tekstejä ja kuvia ilman lupaa.  Samalla sivusto ilmoittaa, ettei se vastaa sivuston virheellisten tietojen tai käyttökatkoksen aiheuttamista vahingoista: kuka tai mikä sitten ottaa vastuun virheellisistä tiedoista näissä virallisissa kaupungin tiedotteissa?

 

Lainaan seuraavassa kiellon ja totuuden uhallakin kaupungin omaa tiedotetta kuvakaappauksena:

 

 

 

Ah­tia­lan­tien ra­ken­ta­mi­sen aloi­tus lä­he­nee – kuu­le li­sää verk­ko­ti­lai­suu­des­sa

Ahtialantietä parannetaan Möysän kiertoliittymän ja Hirsimäentien välisellä osuudella. Parannus koskee erityisesti kevyenliikenteen ratkaisuja ja äänimaailman hallintaa. Tule mukaan linjoille ja kuule hankkeesta tarkemmin 30.3. klo 17-18!
Kuvituskuva, jossa katunäkymä Ahtialantieltä.

 

Tiistaina 30.3.2021 pidettävässä Teams-verkkotilaisuudessa kerrotaan, miten ja miksi tähän on Ahtialantien osalta päädytty ja mitä alueelle on tulossa. Tilaisuudessa avataan rakentamisen aikatauluja sekä kerrotaan rakentamisen aikaiset yhteystiedot.

Tule mukaan linjoille, tilaisuus alkaa klo 17. Linjat avataan jo klo 16.45, jolloin voi vielä testata omien laitteiden toimivuutta. Tervetuloa!

------------

Seuraavassa on vielä ohjeet nettiosallistumista varten  ja alla seuraavat yhteystiedot:

Kysy lisää

 • Ulla Jousmäki

  Projekti-insinööri

  Ahtialantie
 • Justiina Nieminen

  Vuorovaikutussuunnittelija

  verkkotilaisuus

   

  Kyn%C3%A4.jpg

  Tällä kertaa kysymyksessä on minulle ja tuhansille lahtelaisille tuttu paikka - kuvan oikeasta laidasta pilkottaa vielä sininen Möysänjärven uimaranta - lapsuudesta asti mieluinen kaupungin kesäinen lahtelaisperheiden virkistyspaikka.

  Kuvassa vasemmalla keltaisen puutalon jälkeen lähtee vaahterapuiden lomasta kaunis, idyllinen, jyrkkä kävelytie ylös mäkeä ja johtaa Pyhättömään - synnyinmäelleni ja kotiini.

   

  Meitä Lahtea tuntevia kuitenkin oudoksuttaa ilmoituksessa oleva pieni, mutta ratkaiseva virhe, joka paljastaa suunnittelijoiden Lahden tuntemisen kovin puutteelliseksi.

  Löydätkö virheen? Vastaa kommentilla tai toimituksen sähköpostiin viimeistään 29.3.21 ja oikeat vastaukset osallistuvat kirjapalkinnon arvontaan. Odotan runsasta osanottoa!

  Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com

  TOIMITUS:

  Tänään  29.3.21 klo 11.00 Lahden kaupunki viimein oli korjannut viikon ajan kaupungin tiedotteessa olleen virheensä. Useat kaupunkilaiset olivat tuohduksissa Lahden asioiden valmistelusta, jotka on annettu jo lähes säännön mukaisesti täysin kaupunkia tuntemattomille henkilöille. Toimitukseeni tulleissa sähköposteissa kauhistellaan, mihin tällainen asiantuntemattomuus Lahtemme rakentamisessa ja kaupunkilaisten palvelelemisessa johtaa.

  Laitan tähän ensimmäisen 24.3.21 Lahen uutisia-sähköpostiin tulleen kommentin:

  **
  Anteeksiantamatonta näiltä "vuorovaikutussuunnitteluijoilta" halventaa Hirsimetsäntietä noin?! Haluavatkohan he vaikuttaa ihmisten korvat vai mitä? Kas kun ei Hirsipuunpolku?!:) Tällainen kirjoittelun taso kertoo jo huolellisuudesta, työn laadusta ja intelligenssistäkin jotain.**

  Kirjapalkinnon saavat kolme oikean kadunnimen vastannutta -palkinnot luovutetaan pääsiäisen jälkeen. Kisa päättyy tähän. Loput kommentit alla.

  Kiitoksin

  Tarmo V

   

  PS 7.4.21  Tänään kolmelle pienen kirjapalkinnon ansainneelle lukijalle tiedotetaan palkinnosta.

  TV

   

  Lis%C3%A4liite.jpg