Superteatteri%203a.jpg

Teatterin lehdistötilaisuudessa Superteatterin primus motor Tero Porali ja Hormihaikaran Nestori Hellgren kertoivat syysnäytäntökauden ohjelmistosta.

 

Lahtelainen lastenteatteri on kaupunkimme harvinaisuus. Monet teatterit tekevät usein vain sattumalta tai viimeistään velvollisuudesta jonkin näytelmän lapsia varten, mutta Superteatteri jatkaa uskollisesti jo kolmatta vuottaan lapsille ja perheille valmistamiaan omatuotannollisia teatteriesityksiä - omassa teatteritilassaan.

 

Tilat Lahden Sammonkadulla tuoksuivat vielä seiniensä uutuudelta ja puhtaudelta, uudenlainen nouseva, erivärisin matalin tyynyin sijattu katsomo siirsi ajatukset suoraan pienipeffaisille, lapsenmielisille tarkoitettuun, vaan mustanpuhuvat, nuo maailman kaikki salaisuudet kätkevät katosta lattiaan ulottuvat laajat näyttämöverhostot sukelluttivat teatteritutustujan heti suoraan mielikuvituksen äärettömien salaisuuksien maailmoihin.

 

 

Syksyn aikana tämä 50 lapsikatsojan teatteritila tarjoaa jo viime keväältä tutun Lasten satanen -esityksensä edelleen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi jo heti kaupungin taidelauantaina 26.8.17.

 

Syyskuussa Superteatterissa vierailee Hormihaikara-työryhmä, joka vie katsojansa Meren alalokero -esityksellä veden alle ihmettelemään vesieläjiä, korallipuutarhan asukkeja ja koko vedenalaista ihmeiden, eliöiden, seikkailujen, liikkeiden ja äänien maailmaa lisäapuna nukketeatterin monet tekniikat ja ihmeellisyydet.

 

 

Superteatteri4a.jpg

Täysin uutta teatteriestetiikkaa on tarjolla lokakuussa Värikkäät-esityksessä, jossa perehdytään ilman sanoja, vain värein, liikkein, musiikein värien maailmaan ja annetaan sen vaikuttaa ajatuksiimme ja herättää ajattelumme ja maailmankuvamme uusiin ulottuvuuksiin.

-

Perinteinen joulunäytelmäsarja Korvatunturilta saa kolmannen osansa Joululahjakaaos-nimisenä marras-joulukuun vaihteessa ja juhlavuotta kunnioitetaan vielä lastenlaulujen 100v-juhlakonsertilla syyskauden päätteeksi.

 

 

 

Tarkemmat tiedot Superteatterin esityksistä ja ajankohdista:

 

http://www.superteatteri.fi/

 

Lis%C3%A4liite.jpg