maanantai, 2. marraskuu 2020

Mielikuvituspoikaystävä K-18

 

R%C3%B6nkk%C3%B6nen%20%2B%2018.jpg

 

Mielikuvituspoikaystävä K-18 on tunnetun blogistin, Henriikka Rönkkösen suosittuun samannimiseen esikoiskirjaan perustuva monologiesitys. Se on komedia, joka tarkastelee sinkkuelämän ihanuutta ja kamaluutta.

Mielikuvituspoikaystävä K-18 on leikkisä, runsaan visuaalinen kokonaisuus, sillä videoprojisoinnit ovat merkittävä osa näytelmän kerrontaa.

Mielikuvituspoikaystävä K-18 saa Suomen kantaesityksensä torstaina 5.11.2020 klo 19 Lahden kaupunginteatterissa. Esityksiä nähdään yhteensä 15.

Pitkästä aikaa lahtelaisyleisö pääsee taas kokemaan pikkuruisen 90-paikkaisen - koronasääntöjen harventaman 30 katsojan - Aino-näyttämön intiimiä tunnelmaa.

 

Mielikuvituspoikayst%C3%A4v%C3%A4%20kuva

Näyttämöllä Aija Pahkala

Audiovisuaalinen suunnittelu Jussi Virkki

 

Torniolaissyntyisen Aija Pahkalan teatteriammattilaistaival on suoraviivaisen menestyksellistä kerrottavaa. Hakeutuminen pääkaupunkiin Kallion ilmaisutaidon lukioon, sitten teatterikorkeakoulu ja sieltä teatteritaiteen maisteriksi 2013. Pahkala on jo toiminut näyttelijänä Ryhmäteatterissa sekä kiinnitettynä Vaasan, Kokkolan ja Lappeenrannan kaupunginteattereihin. Lahtelaiset muistavat hänet viime näytäntökaudelta vierailijana Florian Zellerin hienossa Isä-näytelmässä. Kokkolan ajoilta hänen näyttelemänsä Malla Anni Kytömäen Kultalintu-romaanin dramatisointitulkinnassa on yksi viime vuosien näyttelijätöiden arvosteluhuippuja. Nykyisin Pahkala on Helsingissä asustava freelancer-näyttelijä.  

Palaamme esitykseen.

 

Lis%C3%A4liite.jpg

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...
  • Kommentoi

    Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta.
    Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten (sähköpostiosoitetta ei julkaista). Näin taataan sananvapauslain 4. pykälän vastuukysymykset kommentin sisällöstä sekä kirjoittajan lähdesuoja.

    Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com