torstai, 20. toukokuu 2021

Nyckelpulkat soittavat, rengastrapetsit huimaavat ja tanssiakrobaatit vievät mukaansa

Superin%20koe1a.jpg

Trapetsitaituri hurjan uhkarohkeassa tempussaan, rumputrio-orkesteriksi muuntautuneet säveltäjät viemäriputkin, kattilankansin ja koreografi-tanssija pahvilaatikkokontrabassoin pitävät yllä vauhdin ja rytmin äänimaailmaa tässä kohtauksessa.

 

Vauhdikkaan menevä, jännittävä ja hullutteleva Kevät-kesä-syksy-talvi -esitys sai ensi-iltansa pari päivää sitten keskellä kaupunkia, Superteatterin pihalla auringon paahtaessa ja Superteatterin henkilökunnan nelipäisen yleisön seuratessa tätä hauskuutta. Nyckelpulkkasoitin tulee varmasti soimaan jatkossa jokaisen esityksen nähneen katsojan käsissä, vesiääniloiskesoittimet samoin tai ne akrobaattitemput kahdestaan tai yksin, renkaalla tai permannolla toisiinsa solmiutuen saavat taatusti matkijansa.

Interaktiivinen yhteiskoreografia vuodenaikojen mukaan tuntui jo aivan liiankin mukavalta, sitä ei olisi halunnut lopettaa. Ajaton, huoleton, ällistyttävän uusmusiikillinen puolituntinen show ilman sanoja vauvoista mummoihin on lehahtanut Lahteen keväistä kesämieltä täysin siemauksin meille nauruumme ja hyväänoloomme pelastamaan.

 

LIVEMUSIIKKI: Tero Porali ja Matias Partanen

SIRKUS/TANSSI: Salla Santanen ja Kati Taitonen

 

 

On tanssia, musiikkia, rytmejä, vesileikkejä, iloa, naurua ja ihan oikea trapetsi mukana esityksessä. Iloisella mielellä (ja auringonpaistetta toivoen) Superteatteri käy konsertoimassa vielä kahden viikon ajan kivaa esitystään päiväkotien pihoilla.

 

teatteri@superteatteri.fi

 

Lis%C3%A4liite.jpg

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...
  • Kommentoi

    Kommentointi avautuu jokaisen artikkelin alla olevasta puhekuplakuviosta.
    Toivon runsaasti kommentteja vuodatuksiini. Kirjoittajan on liitettävä kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteensa mahdollista yhteydenottoa varten (sähköpostiosoitetta ei julkaista). Näin taataan sananvapauslain 4. pykälän vastuukysymykset kommentin sisällöstä sekä kirjoittajan lähdesuoja.

    Toimituksen sähköposti: lahenuutisia[at]luukku.com