sunnuntai, 25. kesäkuu 2023

Päivänsäde, minä ja menninkäinen palaa 40 vuoden jälkeen takaisin Lahteen

Pesäkallion kesäteatterissa soivat tänä kesänä Repe Helismaan rakastetuimmat laulut. Samalla kurkistetaan seurantalojen esirippujen taakse ja Suomi-Filmin elokuvastudioille. Miten Helismaan, Esa Pakarisen, Tapio Rautavaaran ja Masa Niemen rillumarei-roolit vaikuttivat heidän elämäänsä siviilissä? Oliko kaikki sittenkään silkkaa hauskanpitoa ja iloista reissumiehen elämää?

Pesäkallion esitys on täynnä lämpöä, huumoria, ihmisyyttä ja tietenkin musiikkia, kuten Pesäkalliolla on tapana. Yrjö Juhani Renvallin kirjoittaman näytelmän ohjaa Satu Säävälä.

Repe Helismaan roolissa nähdään Kesäteatterin rakastettu luottonäyttelijä Kalle Sulalampi. Näyttämöllä ovat myös Stefan Andersén, Markus Waara, Julia Karppinen, Salla Iira, Astrid Blomqvist, Ilmari Myllynen, Aapo Ravantti, Einari Toiviainen ja Joonas Mäyrä. Puvustuksesta ja lavastuksesta vastaa Minna Lavaste. Äänisuunnittelusta ja -tekniikasta vastaa Erkka Helenius.

 

Ensi-ilta on torstaina 29.6. klo 18.oo!

Alla kuva esityksen lehdistötilaisuuden jälkeisestä haastattelutauosta - mukana esityksen roolihenkilöt. Palaamme esityksen sisältöön ja esittäjiin ensi maanantain teatteriartikkelissa.

Pes%C3%A4kallion%20P%C3%A4iv%C3%A4.jpg

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...