Tanssi%20harraSTA%20HYV%C3%84%C3%84.jpg

Viritä tanssifiilis laittamalla suosikkibiisit soimaan ja pukeutumalla hyvänmielen liikkumisasuun. Ole rohkea ja kuvaa parhaat moovit ja jaa ne meidän muidenkin iloksi 💃🏾!

Kansainvälistä tanssin päivää vietetään joka vuosi ympäri maailmaa tällä päivämäärällä, 29.4. Päivä on kunnianosoitus tanssille, joka yhdistää ihmisiä kulttuuritaustasta ja politiikasta riippumatta. Päivää juhlistetaan tapahtumin myös eri puolella Suomea.

Tanssitaan kohti kesää!

 

Harrasta hyvää huhtikuussa -haastekampanja kannustaa hyviin tekoihin! 

Harrasta hyvää huhtikuussa -kampanjassa julkaistaan päivittäinen hyvän tekemisen haaste – yhteensä kolmekymmentä tehtävää, jotka jokaisen on mahdollista halutessaan suorittaa.

Harrasta hyvää huhtikuussa -kampanja muistuttaa, että harrastus voi olla myös sitä, että osallistuu hyvän eteenpäin viemiseen omalla toiminnalla – joko organisoidusti yhdistyksen kautta tai vaikkapa naapuriapuna. Vapaaehtoistoiminta on hyvän harrastamista. 

Harrasta hyvää huhtikuussa -somehaastekampanja on: 

  • hyvän tekemisen mahdollisuuksien näkyväksi tekemistä 
  • vapaaehtoistoiminnan monipuolisuuden korostamista 
  • hyvien ja hymyilyttävien asioiden esiin nostamista
    arjen keskellä 

 

Lisätiedot:

PÄIJÄT-HÄMEEN VAPAAEHTOISTOIMINNAN VERKOSTO 
Alueellinen koordinaattori
Hanna Virtanen | 050 436 2251 

[email protected] 

Laaksokatu 15, 15140 Lahti | phvapaaehtoistoiminta.fi 

 

 

Veskuc-normal.jpg

 

Tanssimisen riemun mallia vuodelta 2013 Tero Poralin näytelmästä Vesku ja pala taivasta Annukka Korkalan sommitteleman tanssiaskelkoreografian vauhdeissa.