Lahden%20teatteritalo.jpg

Suomen hallitus on linjannut eilen, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi.

Lahden kaupunki pyrkii omilla toimillaan ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Kaupunki toimii valtioneuvoston ja terveysviranomaisten päätösten ja suositusten mukaisesti. Kaupungin johto on tänään 13.3.2020 päättänyt toiminnan tarpeellisesta rajoittamisesta. Kulttuurilaitosten osalta se menee näin:

Lahden kaupunginteatterin esitykset ja Sinfonia Lahden konsertit perutaan toistaiseksi. Museot ovat auki, mutta opastettuja kierroksia ja ryhmäpedagogista toimintaa ei järjestetä.

 

 

Hyvä Lahden kaupunginteatterin asiakas, joka olet ostanut liput kevään 2020 esitykseen

Voit vaihtaa pääsylippusi lahjakorttiin tai haluamaasi syksyn esitykseen. Halutessasi lipun hinta voidaan myös korvata sinulle. Yhteydenotot tai hyvityspyynnöt yhteystietojen ja tilinumeron kera voi lähettää lktliput@lahti.fi / lktryhmat@lahti.fi Lähetämme lahjakortin sinulle postitse.

Lippumyymälämme on valitettavasti ruuhkautunut ja toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse. Pyydämme kärsivällisyyttä lippuasioiden hoidossa. Otamme lippupalautuksia ja -vaihtoja vastaan koko kevään.

 

Suomalaiset%20historiapiv%C3%B6t.jpg

 

Hyvä Sibeliustalon asiakas

Olemme yhdessä artistien edustajien kanssa päätyneet eilisillan koronavirustilanteesta johtuen siirtämään tai perumaan kaikki tämän viikonlopun tapahtumat.

Topmost - Hold Me Tour 2020 siirtyy perjantaille 11. syyskuuta, konsertti järjestetään Finlandia-klubilla klo 19.

Kasmirin keikka Finlandia-klubilla perutaan.

Anna Puun konsertti Pääsalissa ja Semmareiden keikka Finlandia-klubilla siirtyvät syksylle. Maanantain Club for Fiven & Ilmavoimien Big Bandin yhteiskonsertti siirtyy myös syksylle. Ilmoitamme uudet päivämäärät pian. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä.

Siirrettävän tai perutun konsertin liput voi palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

Käsittelemme loppukevään tapahtumien osalta tilannetta Aluehallintoviraston päätöksen jälkeen

 

 

 

LAhen vaakuna.jpg

 

Lue Lahden kaupungin kaikki ohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, erilaisten toimintojen sulkemiset ja rajoitukset oheisesta linkistä:

https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/lahden-kaupungin-toimenpiteet-koronavirustilanteessa

 

TEATTERI VANHA JUKO  http://teatterivanhajuko.fi/

 

,Lahden Kansanopiston teatteri https://www.teatterikoulutus.fi/uutisia

 

SUPERTEATTERI  http://www.superteatteri.fi/

 

KINO IIRIS https://www.kinoiiris.com/elokuvat/covid-19-tilanteeseen-liittyen/

 

GALLERIAUUSIKIPINÄ  Suljettu 17.3.2020 alkaen

,