Sirkus%20Kolmen%20kopla1.jpg

 

Mitä ihmettä täällä tapahtuu?!  Rusetti, Henkseli ja Nappi löytävät oudon koneen, joka tempututtaa ja pistää jopa ajan tanssimaan! Tule mukaan trioakrobaattiseen seikkailuun, jossa AikaKONE venyy ja paukkuu, heittää kärrynpyörää - ja tekee putkiremonttia!

Sirkus Kolmen Koplan esitykset ovat kaiken ikäisille suunnattuja, hurjan hauskoja sirkusseikkailuita. Mielikuvitusta kutkuttavan musiikin esitykseen on säveltänyt Joni Rajamäki.

 

Vaahterasali

pe 9.2. klo 10:00 (LOPPUUNMYYTY)

la 10.2. klo 14:00

Liput ovelta puoli tuntia ennen esitystä.

Lippuvaraukset: [email protected] 

Kuvat:  Anna Halla (Studio Roihu)

Sirkus Kolmen Kopla  Instagram: @sirkuskolmenkopla    Facebook: Sirkus Kolmen Kopla

 

SIRKUS%20Kolmen%20kopla%202.jpg

 

Lahtelaisen Sirkus Kolmen Koplan uusi koko perheen sirkusseikkailu saa ensi-iltansa Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla

Sirkus Kolmen Koplan muodostavat tanssitaiteilija Leena Keizer ja sirkusartistit Anni ja Nelma Pietala. Ryhmä on treenannut yhdessä syksystä 2020. Sirkus Kolmen Koplan ensimmäinen sirkusseikkailu Kolmen Kopla ensiesitettiin toukokuussa 2021 ja se on kiertänyt ahkerasti ympäri Suomea. Tähän mennessä kiertue-esityksiä on kertynyt noin 70. (mm. Sibeliustalo, Lahden MM-kisat, Kajaani Dance Festival, Heureka, Huvivaltio PowerPark, Mäntsälän Kulttuurimylly) 

Sirkus Kolmen Kopla tuottaa tilausesityksiä myös aikuisyleisöille, helmikuussa heidät nähdään aikuisille suunnatulla esityksellä Uskosta, toivosta, rakkaudesta Päijät-Hämeen urheilugaalassa.