Nuokku15-1.jpg

Eipä ole niin vauhdikasta, taikurillista, akrobaattista ja jonglööristä menoa Peppikään ennen kokenut. Nuokun Sirkuksen ehyt, Astrid Lindgrenin juonikas Peppi-tarina monine sirkustemppuineen valloitti täydellisesti lähes neljäsatapäisen, loppuunmyydyn katsomon ajatukset ja mielet.

Osasihan se Peppikin yksipyöräisellä ajella toisten kanssa, maailman vahvimman voimamiehen painonnostossa vaivatta päihittää, jopa vankilasta karanneet rosvot huijata ansaan.

Nuokku15-2.jpg

Hengitystään silti Pepinkin oli pidäteltävä hurjassa menossa tuohon sirkukseen jouduttuaan, sen ihan maailman ihmeellisimmissä taikuuksissa, nuorallatanssijaihmettä katsellessaan, akrobaattien taivaisiin kohoavissa ryhmätempuissa ja silmäntavoittamattoman nopeissa diaboloesityksissä lettiensä jo noustessa jännityksestä melkein pystyyn.

Nuokku-15-5.jpg

Mutta itse seikkailutarinan juoni, toteutuksensa mielikuvituksellisilla yksityiskohdillaan, sepä vasta katsojan pauloi jännitykseensä viimeiseen saakka, kunnes viimein Pepin isän meriltä paluu - onnellinen loppu - kihelmöivän jännityksen laukaisi.

Nuokun Sirkuksen kokoontumisajot 7.2.2015 ja 15.2.2015

http://nuokunsirkus.net/