Alpo Tuurnala   Jäänmurtaja

Lahen uutisia on toiminut vuodesta 2007 yhtenä Vuodatus-blogipalvelun osana. Viime vuonna alkuaan yksityinen Vuodatus myytiin Alma Medialle, mutta jo kesäkuussa sen ylläpito oli tuolle suurelle mediatalolle toisarvoista ja koko Vuodatus vaurioitui: kymmenettuhannet Vuodatuksen eri blogeissa olleet kuvat tuhoutuivat. Viime joulukuussa Rohea Oy osti Vuodatuksen ja alkoi korjata ja kehittää sen julkaisulaitteita nykyaikaiseen kuntoon.

Rohea Oy ilmoittaa:
”Keskiviikkona 23.1.2013 suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä on välttämätöntä, jotta sisällöt saadaan siirrettyä uuteen Vuodatukseen ilman ongelmia. Sulku kestää noin viikon ja ilmoitamme erikseen sen päättymisestä.
Tavoitteenamme on varmistaa, että suomalaisilla on tulevaisuudessakin Suomessa ylläpidetty ja Suomessa toimiva maailmanluokan blogipalvelu pelkkien ulkomaisten vaihtoehtojen sijaan.”

http://www.rohea.com/#/0/0/

Lahen uutisissa ei 23.1.2013 alkaen ainakaan viikon ajan voi julkaista uusia vuodatuksia eikä kommentteja. Toiveissa on palata kuluvan tammikuun viimeisinä päivinä
entistä vahvempana, toimivampana, värikkäämpänä, keskustelevampana ja mielenkiintoisempana riemuksenne ja vaivaksenne.

Lahen uutisia  nettiosoite on  http://lahenuutisia.vuodatus.net/  ainakin koko julkaisukatkon ajan.