Lahden kaupunginteatterissa aloittaa syksyllä 2024 kaksi uutta näyttelijää. Aurora Mannisen ja Vilma Kinnusen kiinnitykset ovat kaksivuotiset.

Teatterin tuleva johtaja (1.1.2024) Lauri Maijala on äärettömän iloinen uusista näyttelijävalinnoista.

Lauri%20Maijala%2C%20kuva.jpg

Lauri Maijala

 "Olen suunnattoman onnellinen, että Vilma Kinnunen ja Aurora Manninen aloittavat kaksivuotisen pestinsä kanssani samaan aikaan Lahden kaupunginteatterissa. Vilma ja Aurora ovat molemmat valovoimaisia, kaikki teatteritaiteen tyylilajit suvereenisti taitavia näyttelijöitä, loistavia laulajia, ja bonuksena vielä ihan mahtavia tyyppejä," Maijala iloitsee.

Auroora.jpg

Aurora Manninen                                                    Kuva Svante Gullichsen

Näyttelijä ja laulaja Aurora Manninen on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Taideyliopiston teatterikorkeakoulusta vuonna 2021. Hän on työskennellyt näyttelijänä mm. Musiikkiteatteri Kapsäkissä, Helsingin Kaupunginteatterissa, Teatteri Takomossa, Porin Teatterissa sekä myös eri elokuva- ja tv-tuotannoissa. Musiikillisesti lahjakas Manninen on tehnyt pitkään yhteistyötä myös säveltäjä Kaj Chydeniuksen kanssa.

 

Vilma%20Kinnunen.jpg

Vilma Kinnunen                                                                                                                              Kuva  Laura Malmivaara

Vilma Kinnunen on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2022. Kinnusen yksi tuoreimmista rooleista on Tellun rooli Markku Pölösen Hamsterit-elokuvassa. Kinnunen nähdään myös alkuvuodesta 2024 ensi-iltansa saavassa Prinsessa Pikkiriikki -elokuvassa. Hän on näytellyt myös mm. televisiosarjoissa Presidentin kanslia, Villa Helena, Uusi Päivä sekä Paras vuosi ikinä. Teatterin lavalla Kinnusen on voinut nähdä mm. KOM-teatterissa, Lappeenrannan teatterissa sekä Espoon Kaupunginteatterissa.