Mahdollisuuksien%20tori%202022%201.jpg

Tänään Vesijärven satamaranta levittäytyi auringonloistossa kahden vuoden pandemiatauon jälkeen monipuoliseksi Mahdollisuuksien toriksi tapahtumineen, esittelytelttoineen, kojuineen ja erilaisine ruokatarjoilusoppineen, kahviloineen. Se on vuotuinen keväinen lahtelainen tapahtuma, jossa seutumme järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa.

Kansainvälisyys, eri maiden kulttuurit ja yli 50 paikallista yhdistystä oli suunnitellut ohjelman ja satamankenttä oli täynnä mitä mielenkiintoisimpia tapahtumia ja esittelyjä. Yleisöä riitti - nuoria ja vanhoja, tungokseen asti. Monet vanhat lahtelaiset ja myös ensikertalaiset löysivät tapahtumasta uusia asioita, kohtasivat vanhoja ja uusia tuttavuuksia ja seurasivat torin monipuolista viihde- ja esittelyohjelmaa koko tapahtuman ajan klo 11-15.

Mahdollisuuksien%20tori%203.jpg

Mahdollisuuksien torit tuovat tietoa kansainvälisistä globaaleista kehityskysymyksistä sekä esittelevät yhdistyksiä ja järjestöjä. Torilla voi tutustua erilaisiin tapoihin vaikuttaa oikeudenmukaisen maailman puolesta. Tapahtumapaikka on syrjinnästä vapaa alue.

 

Artikkelin kuvat Hanna Virtanen

Lis%C3%A4liite.jpg