Lahtimarkkinointi.jpg

 

Lahtikaupunki näytti viime toukokuun 29.5 2018 Helsinki käynnillään kuka täällä kaupungissa johtaa ja haluaa olla kukko tunkion päällä. Kysymys oli pikatempauksesta päästä ministerin puheille huumeasian ajankohtaisuudessa ja motiivina pelkkä medioissa paneteltu Lahden maine.

 

Se, että Helsinkiin suuntasi pelkkiä jäykkäkravattisia miesköriläitä, on jo itsessään osoitus täydestä sivistymättömyydestä ja suoranaisesta sovinismista. Tasa-arvo on sentään byrokratiassakin sivistyksen keskeinen tunnusmerkki. Huumetyötä vähänkin tehneet ja nykyisin pakosta sitä tarkkaan läheltä seuraavat tietävät, että suuren osan alan tutkimuksesta, ehkäisevästä huumetyöstä ja käytännön hoidosta tekevät naiset. ”

https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2018/05/ministerin-nalassa-imagorahoin-helsinginretkella-29-5-2018

 

Seuraavana päivänä 30.5.18 uhottiin vielä koko Suomelle, millä kaupungilla on rutosti rahaa millä mällätä. Koko sivun mainos Hesarin ykkössivulla arkena on 40000-50000 euron hintaluokkaa.

 

Ei nolompaa, typerämpää, meille veronmaksajille kalliimpaa ja koko huumekysymyksen hoitamiselle turhempaa rahantuhlausta enää voi missään muualla kuin taloudellisesti ja sivistyksellisesti köyhässä Lahtikaupungin kunnalliselämässä toteuttaa.

 

Lis%C3%A4liite.jpg