Taarasti%20jav%C3%A4risommitelmia%202019

Olli Korkala  Ajatussade (akryyli kankaalle)

 

Taidekeskus Taarastissa saa vielä elokuun ajan ihastella Vaihtoehtoisia totuuksia -näyttelyn teoksia neljältä taiteilijalta - Marjatta "Make" Järvinen, Olli Korkala, Reijo Liimu ja Martti Soiva.

 

Näyttelyn maalaukset kattavat koko valtaisan näyttelyhallin seinät ja osan salia täyttävät permannolle pystytetyt tasot pienoisveistoksineen. Taidetta ja taitoa riittää lähes seitsemänkymmenen teoksen runsaudella moneen makuun.

 

Reijo Liimun innostus siveltimen käyttöön on jo tuottanut runsaasti töitä, vaikkei katsoja vielä aistikaan niistä hänelle ominaisinta ilmaisua.

 

Olli Korkala on löytänyt uuden, abstraktin ja kokeilevan maalaustaiteen. Vahva värisommittelu, voimakkaan iloiset ja syvät värit, upeasti hallitut kokonaisuudet saavat tilaa entisten enemmänkin tunnelmallisten näköiskuvien väistyessä. Korkalan rohkeasti kokeilevissa maalauksissa on ihailtavan kypsää omaa tyyliä ja maalaustaiteen vetovoimaa.

 

 

Taarasti%202019%20ja%20Soiva.jpg

 

Martti Soiva   Valo vuorilla (akryyli kankaalle)

 

Martti Soiva on luonut jälleen näyttelyyn sen hallituimmat, vaikuttavimmat teokset. Hänen taidenäkemyksensä ja ajattelunsa tuottavat maalauksia, joiden kevyet, lähes unenomaiset luontotunnelmat kietovat herkkyydellään katsojan pauloihinsa.

 

 

 

Taarasti%20ja%20rakuveistoksia%202019.jp

 

Marjatta Järvinen  Ujot Ellit  (pienoisveistosryhmä raku-savesta)

 

Marjatta Järvisen kymmenet lasityöt ja pienoisveistokset viestivät synnynnäisestä ajatuksen ja käden taituruudesta. Järvisen pienoisveistosten selkeää muototajua rikastaa lämmin huumori niiden aiheissa ja toteutuksissa.Näyttely on avoinna 30.8.2019 asti ti-pe ja su klo 12-17.

 

www.taidekeskustaarasti.fi

Taarastintie 6, 15560 NASTOLA

taarasti@phnet.fi

045 1099 450

 

Lis%C3%A4liite.jpg